Skimmelsvamp – en yderligere trussel midt i en Corona epidemi

Det vil i den nærmeste tid, blive sværere at være syg i Danmark. I hvor lang tid vides ikke.
Syge mennesker, alt efter alvorlighed, vil blive nedprioriteret pga. Corona virusssen, Covid-19, både når det gælder lægekontakt, tandlægekontakt, udredning, scanninger og behandlinger i det hele taget.

Det gør det endnu mere påkrævet at vi sikrer os bedst muligt mod infektioner og smitte generelt.
Vigtigt er derfor god hygiejne og fornuftig afstand til andre, men vi bør også sikre os imod de mange skjulte smittefarer der er i vores omgivelser og i første omgang i vores hjem.

Skimmelsvamp kan forveksles med andre sygdomme, bl.a. Corona virus

Skimmelsvamp er et udbredt problem og symptomerne kan forveksles med andre sygdomme, herunder Corona virussen med symptomer som f.eks.:

  • vedvarende hoste
  • hovedpine
  • åndedrætsbesvær

Skimmelsvampe angreb kan være næsten usynlige

skimmelsvamp er ikke altid synligtVi kender skimmel fra vores fødevarer, der har stået for længe eller været opbevaret forkert.

Så synlig kan vi ikke regne med at skadelig skimmel er, men alligevel giver det os en god idé om hvad angreb af skimmel kan bevirke.

Skimmelsvamp vil for det meste ikke kunne ses og mistanken opstår som regel pga. skimmelsvamp lugt og/eller de symptomer som er karakteristiske for farlig skimmel i vores bolig.
Se endvidere Symptomer på Skimmelsvamp >

  • Er du i tvivl, så få testet for skimmelsvamp angreb
  • En test vil hjælpe med at indkredse evt. problemer.
  • Er testen positiv, så kan problemet heldigvis afhjælpes med en skimmelsvamp sanering.

Du kan læse mere her om, hvad test og evt. sanering af skimmelsvamp indbærer >>

Om Skimmelsvampsanering.dk

Skimmelsvamsanering.dk -et selskab i DST Salg og Anlæg ApS. – udfører professionel sanering af Skimmelsvamp, prøvetagninger såsom MycoMeter tests og Agar aftryksprøver, samt artsbestemmelse af Skimmelsvamp.

Skimmelsvamp forekommer oftest på steder med større temperatur-forskelle som danner fugt. Skimmelsvamp kan ses som plamager på vægge og møbler, men ofte er det skjult bag vægge, paneler, gulv og loft. I de fleste tilfælde, opdages skimmelsvamp på mug lugten.

Fjernelse af Skimmelsvamp er vigtigt for et sundt indeklima og kræver professionel hjælp.