Skimmelsvamp Lugt København

Bor du i København eller i Storkøbenhavn og har problemer med skimmelsvamp lugt, kan Dansk Forseglings Teknik ApS. / Skimmelsvamp Sanering, som både tester for og fjerner skimmelsvamp, hjælpe.

København er et af vores mest besøgte områder, hvor vi har hjulpet mange familier med problemer med skimmelsvamp lugt og skimmelsvamp.

Her er tip til, hvordan du finder ud af om det sandsynligvis drejer sig om skimmelsvamp lugt og om din bolig eventuelt er angrebet af skimmelsvamp.

[button link=”https://skimmelsvampsanering.dk/kontakt-ole-lumholtz-ekspert-i-skimmel-sanering” type=”icon” color=”orange” newwindow=”yes”] Kontakt os i dag![/button]

Skimmelsvamp lugt – hvordan ved du om det er skimmelsvamp?

En ejendommelig muggen lugt annoncerer sin vækst længe før du faktisk kan se den. Det kan være en Skimmelsvamp lugt Københavngiftig form for svamp og lugten kan være så slem, at mange overvejer at flytte, hvis de ikke finder en løsning til at fjerne lugten.

På mange måder kan lugten være en stor hjælp til tidligt at konstatere et eventuelt skimmelsvamp problem og, det kan give dig mulighed for at træffe foranstaltninger inden der sker spredning til andre dele af huset.

Hvordan kan du vide om det er skimmelsvamp?

Skimmelsvampen trives på organisk materiale; på væggens overflade, under tæpper, bag gipsvægge, indvendig isolering mv. Det er det, der giver den typiske, mugne lugt i et rum eller værelse.

Bemærk, om det værelse lugter anderledes end andre værelser.

Der kan være en fare for at man ret hurtigt bliver vant til denne mugne lugt. Derfor bør du, hvis du ikke længere synes der er en dårlig lugt, gå en lang tur i den friske luft. Når du kommer tilbage, gå så en tur rundt i de forskellige værelser. Opdager du igen bare en  svag muggen lugt, så bør du reagere og få foretaget en nærmere undersøgelse.

Lad din næse råde – også selvom du syntes at lugten er aftaget eller helt væk

Din næse vil ofte reagere, selv før du kan lugte noget. Irritation i næsen og nysen er nogle af advarselssignalerne. Når skimlen vokser sig stort nok til at blive set, forekommer den i grimme, sorte pletter.

Fjernelse af lugten

Lugten af sort skimmel kan kun fjernes, når alle skimmelsporer i rummet fjernes.
Du kan slippe af med væksten med en kloropløsning. Denne metode fungerer dog kun for mindre, begrænsede steder. Skrab løst skimmelsporer fra overfladen med en stålbørste. Saml dem i en plastikpose, forsegl den og kast den bort.

Støvsug rummet, således at løse sporer ikke kommer ind i andre rum. Også her anbefales det at smide støvsugerposen bort og isætte en ny, før du støvsuger i andre rum.

Du kan overveje at isolere det angrebne rum fra resten af huset ved at bruge plastikplader og maskeringsbånd, så sporerne ikke flyver væk.

Rengør det inficerede område med en kloropløsning. Lad det tørre på overfladen i nogen tid før det skylles af med vand.

Lad området tørre helt, da fugt yderligere kan fremme skimmelvækst.

Ved alvorligere angreb af skimmelsvamp

Hvis du har et meget alvorlig skimmelsvampeangreb inde i huset, er det bedst hurtigst muligt at ringe til professionelle. Det vil give mulighed for at udrydde dette problem helt og forhindre gentagne angreb.
Med professionel hjælp vil rør og evt. utætheder i vandrør blive gennemgået og andre mulige steder hvor fugt kan trænge ind.

Forebyggelse for angreb af skimmelsvamp og skimmelsvamp lugt

Sørg for korrekt ventilation i huset. Tillad rigeligt sollys i rummet, da lys og varme dræber skimmelsporer. Hold vinduerne åbne, i hvert fald nogle gange om dagen, så frisk luft kommer ind i rummet og minimerer lugten i nogen grad.

Som boligejer er forebyggende indsats mod tilstedeværelsen af ​​skimmel en vigtig vedligeholdelse.

Skimmelsvamp kan forårsage permanent skade på møbler, vægge og lofter, hvor den vokser.
Vigtigst er dog, at skimmelsvamp kan have skadelige helbredseffekter på medlemmer af din husstand – herunder kæledyr – hvis der ikke straks sættes ind ved angreb.
Ikke alle skimmelsvampe er giftige eller skadelige for dit helbred, men at røre eller indånde skimmelsvamp eller skimmel kan forårsage uønskede helbredseffekter.

Der er ingen måder at slippe af med lugten af ​​skimmelsvamp i hjemmet uden at fjerne skimlen.

Du er velkommen til at kontakte os ganske uforbindende, for at høre om du bør sætte professionelt ind.

Du kan udfylde en mere detaljeret formular og fortælle os om problemet: KLIK HER

eller ringe til os på: 4111 1520.

[button link=”https://skimmelsvampsanering.dk/kontakt-ole-lumholtz-ekspert-i-skimmel-sanering” type=”icon” color=”orange” newwindow=”yes”] Kontakt os i dag![/button]

Om os:

Dansk Forseglings Teknik udfører professionel sanering af Skimmelsvamp, prøvetagninger såsom MycoMeter tests og Agar aftryksprøver, samt artsbestemmelse af Skimmelsvamp.

test og sanering af skimmelsvamp