Kontakt Ole Lumholtz, Ekspert i Skimmel Sanering

Ole Lumholtz, Ekspert i Skimmel SaneringOle Lumholtz, Ekspert i Skimmel Sanering, og direktør i DST Salg & Anlæg ApS., vil sørge for at du får en top service.
Det er, hvad enten det drejer sig om test af skimmelsvamp eller en egentlig sanering, såfremt du har skadelig skimmelsvamp.

Ole sørger for de nødvendige tests og sammensætning af et evt. nødvendigt team af håndværkere, hvis der skal saneres ofg fjernes skimmelsvamp.

Kontakt Ole på tlf.: 4111 1520

Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen nedenfor og også gerne vedlægge billeder, dokumenter, som er med til at gøre processen endnu mere effektiv.

Vi kører over hele Danmark

Skimmelsvamp sanering

Skimmelsanering er processen med at fjerne skimmelsvamp fra et hjem eller en bygning. Skimmelsvamp kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, herunder luftvejssygdomme, allergiske reaktioner og hudinfektioner. Det kan også beskadige vægge, lofter og gulve.
Skimmelsanering kræver en professionel vurdering for at fastslå problemets omfang og den bedste fremgangsmåde. I andre tilfælde kan det være nødvendigt med mere omfattende foranstaltninger, f.eks. fjernelse og udskiftning af de berørte materialer. Uanset hvilken fremgangsmåde der vælges, er det vigtigt at handle hurtigt for at få klarhed over problemet og for evt. at forhindre spredning af skimmelsvamp og beskytte sundheden for dem, der bor eller arbejder i det berørte rum.

"*" indicates required fields

Er du i tvivl om du har skimmelsvamp?
Få klarhed og løst problemet med test og
en eventuel sanering af skimmelsvamp.
Kontakt os på tlf. 4111 1520 - eller send formularen allerede i dag:

Drejer din henvendelse sig om...
Max. file size: 128 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

© Copyright - Skimmelsvampsanering.dk - 2022