Vores referencer for effektiv sanering af skimmelsvamp er mange…

For de fleste af vores referencer, vil vi ikke direkte kunne bruge navn på dem vi har hjulpet. De fleste ønsker ikke at “skilte med”, at de har haft skadelige skimmelsporer. Det gælder både private og virksomheder.
Grundene er måske i sig selv indlysende for ønske om anonymitet, som f.eks.; ‘salgsværdi af ejendom’, ‘frygt for sygdom’, ‘evnen til at tiltrække arbejdskraft’ osv.. Men et er sikkert, det er glade kunder der har fået elimineret et alvorligt problem og som er blevet godt rustet til at undgå gentagelser.

Kontakt os i dag!

Nedenfor kan du læse om referencer fra nogle typiske succesfyldte løste opgaver:

Skimmelsvamp på væg i beton hal

Skimmelsvamp på væg i beton hal. Skimmelsvampen er opstået på grund af en uisoleret væg. Herved opstår der en kulde varme bro der er årsagen til den opståede skimmelsvamp Billede 1 viser forskellen hvor der er afrenset og ikke afrenset skimmelsvamp i betonhalBillede 2 viser væggen efter total afrensning.

Skimmelsvamp i kælder - etageejendom

Skimmelsvamp i kælder. Den ældre boligmasse er ikke bygget med badeværelser, disse er bygget senere. Den aftrækskanal der skulle tage lugt efter toilet besøg, skal nu også tage store mængder damp efter flere personers bad hver dag, og så går det galt.

Skimmelsvamp i 2.300 M2 stor P-kælder

Skimmelsvamp P-kælderSkimmelsvamp i 2.300 M2 stor P-kælder. Sanering af skimmelsvamp på vægge og gulv i P kælder Kælderen havde ikke været brugt i 6 år, og derved var der opstået skimmelsvamp på vægge og gulv.

Skimmelsvamp i badeværelse

skimmelsvamp i kælderSkimmelsvamp i badeværelse. Den ældre boligmasse er ikke bygget med badeværelser, disse er bygget senere. Den aftrækskanal der skulle tage lugt efter toilet besøg, skal nu også tage store mængder damp efter flere personers bad hver dag, og så går det galt.

Skimmelsvamp i loftrum

Skimmelsvamp i loftrumSkimmelsvamp i loftrum. Loftrum på etageejendom beliggende i København I den ældre boligmasse, er køkkener mange steder ikke monteret med emfang, vinduer er svært tilgængelige, da der i de fleste tilfælde er et køkkenbord i vejen. Den nemmeste løsning er så at åbne døren til bagtrappen og bruge denne som aftrækskanal, med det resultat at varmen og dampen fra køkkenet, stiger op i det kolde loftrum og dermed følgende kondens og skimmelsvamp.

Kontakt os i dag!