Pris på sanering af skimmelsvamp:

pris på sanering af skimmelsvampVi tilbyder gennemgang af boligen og tester for svampesporer og for farlig skimmelsvamp.

Får skimmelsvampen først rigtig fat, kan det ikke blot blive en dyr omkostning, men det kan også udsætte dig og din familie og besøgende for helbredsmæssige risici.

Kontakt os for test

Kontakt os for gennemgang og for en test for skimmelsvamp af din bolig og for pris på sanering af skimmelsvamp.
Det er måske den bedste investering du kan gøre for boligen, dig selv og hvis der er andre beboere i hjemmet.

Hvis der kan konstateres skimmelsvamp og omfanget er belyst, kan der gives et tilbud og en pris på sanering af skimmelsvamp.

Tilbud/Pris:

Vi er effektive og professionelle og kan give dig et professionelt og konkurrencedygtigt tilbud på både sanering og renovering.

Ring til os eller start evt, med at udfylde formularen for Test og Tilbud så vender vi hurtigt tilbage for at nærmere aftale.

Konstatering af skimmelsvamp og omfanget:

I de fleste tilfælde bliver der taget mycometer tests for at konstatere omfanget af skader. En mycometer test viser mængden af skimmel sporer pr. cm2.
Der er ingen grund til at sanere hvor der ikke er skimmelsvamp!

Det sker ofte at vi bliver kontaktet af personer som selv har taget en test der bliver rød. Denne test er en proteintest der viser at der er noget galt, men den skal følges op med en mycometer test der viser mængden af sporer.

Lugt af skimmel

Mange ringer og fortæller at de har fået en lugt i boligen som ikke har være der før, og de mener at det må være skimmelsvamp.
Her kan vi rådgive og med den erfaring vi har oparbejdet, hjælpe med at konstatere om der er tale om skimmelsvamp – lugt af skimmel!

Forebyg Skimmelsvamp med udluftning og opvarmning

Udskiftning af luften i boligen bør foretages minimum 2 gange dagligt.

Om morgenen inden boligen forlades skal der udluftes, da der typisk bruges komfur, vandkoger og diverse køkkenapparater om morgenen.

I fyringssæsonen bør alle rum i boligen opvarmes til mindst 20 grader.

Det en også en god ide at udlufte om aftenen – ikke mindst hvis der har været aktiviteter i boligen.

Soveværelset
Når soveværelset ikke bruges, skal dette opvarmes til minimum 20-22 grader, da varme er det eneste der eliminerer fugt og, fordi bare en person afgiver ca 2 liter væske pr. nat!

Hvis man vil sove køligt, hvad mange gerne vil, slukkes varme en time eller to før brug, og vindue åbnes eventuelt.

Efter nattens søvn udluftes grundigt for at skifte den brugte ilt, og varme sættes til.

Badeværelset
Såfremt der er gulvvarme, er det en god ide at have denne tændt i fyringssæsonen, der er ikke noget bedre end bare fødder på et varmt gulv.

Er der et vindue kan dette også åbnes.

Efter bad, er det en god ide at aftørre gulv og vægge i brusekabinen. Dette er også medvirkende til at der ikke danner sig kalk på fliser, fuger og der at kommer skimmelsvamp på lofter vægge og i fuger.

I bad uden gulvvarme og anden varmekilde ( forekommer mest i den gamle boligmasse ) skal man sørge for at aftrækskanal ikke er tilstoppet. På aftrækskanalen kan der monteres en mekanisk udsuger.
Efter brug er det en god ide at lade døren stå åben, så varmen fra resten af boligen kan være med til at udlufte og tørre badet.

Køkkenet
Et emfang er en rigtig god ide såfremt der er mulighed for at montere dette. Husk at sørge for at filteret rengøres periodevis. En tur i opvaskemaskinen er en god ide.

I boliger hvor det ikke er muligt at montere emfang, må vinduer bruges.

Kontakt os gerne.

Ring: 4111 1520  –  eller brug kontaktformularen i højre side.

Om DST Salg & Anlæg ApS.

pris på sanering af skimmelsvampDST Salg & Anlæg ApS. udfører professionel sanering af Skimmelsvamp og prøvetagninger, såsom MycoMeter tests og Agar aftryksprøver, samt artsbestemmelse af Skimmelsvamp.

Fjernelse af Skimmelsvamp er vigtigt for et sundt indeklima og kræver professionel hjælp.
DST Salg & Anlæg ApS. er din professionelle samarbejdspartner når det gælder bekæmpelse af Skimmelsvamp.

Ring: 4111 1520 – eller brug kontaktformularen i højre side.